Kwaliteit bepaald altijd de snelheid van scannen

 

Negatieven worden per strook verwerkt. Het scannen duurt dus langer dan bij dia's, waardoor de prijzen van negatieven iets hoger zijn.

Scancare gebruikt een aantal professionele Nikon 5000ED scanners, dus geen foto opname van uw negatief zoals vaak bij veel budget aanbiedingen wordt toegepast

De emulsiezijde van negatieven en dia's wordt altijd gratis en handmatig ahv lichtinval voor u bepaald.

Scancare is in staat om de meeste dia's en negatief formaten professioneel om te zetten naar een digitaal beeld. Inmiddels 27 jaar ervaring in gewone en microfilm apparatuur en verwerking stelt mij in staat u een kwalitatief hoogwaardig en professioneel eindproduct te leveren.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis testscan of een passende offerte bij grote aantallen.

Kwaliteit is iets waar geen concessies op wordt gedaan ; Scannen gebeurt immers eenmalig. 

Scancare dia scannen dia dozen

De kosten voor het digitaliseren zijn volledig afhankelijk van de door u gekozen resolutie. Dit bepaald de verwerkingstijd en dus ook de kosten. Een resolutie van 900 dpi is voldoende voor een overzicht van uw collectie; 1200 voor pc en oude tv en 1500 of 1800 voor Full-HD tv en 2400 voor full-HD tv en het kunnen uitvergroten en inzoomen. Meestal is het scannen tot 4000 dpi niet nodig of zelfs niet aan te bevelen! Een gratis testscan in verschillende resoluties kan dit vrijblijvend verder toelichten.

 

  zonder_stoffilter  met_stoffilter

Stof en kras reductie :...zonder filter  en rechts  met stof en kras filter


Informeer naar de andere mogelijkheden of maak gerust gebruik van de mogelijkheid een gratis testscan te laten maken om u zelf te overtuigen. 

nikon scanner verzameling foto dia negatieven

Scan van dia's en negatieven wordt na kantooruren verricht, dus overdag is email de aanbevolen keus. Neem ook gerust via whattsapp contact op via nr 06-38051571.

Doordat het scannen deeltijd wordt verricht mag u professioneel kwaliteit tegen een uiters betaalbaar tarief verwachten.

Een testscan altijd mogelijk en uiteraard gratis.

Info: Andries Bos (na 18h00) 06-38051571

Whatsapp: 06-38051571

Email: info@scancare.nl

 

Bedrijf : Scancare Scanservice Dronten, Kvk:32142022 Lelystad


Nikon Coolscan Hardware scanner repair / problems

Tifftags - Tiff header inspection (freeware)