Scancare - Groot geworden door kwaliteit te leveren

 

Scancare.nl is inmiddels bij velen een begrip door de kwaliteit en zeer lage prijzen en door de spontane reclame door tevreden klanten.

Ook in 2022 biedt Scancare weer het scannen van dia's en negatieven als een professionele service aan particulieren, vliegtuigspotters en bedrijven. U mag altijd professionele scan kwaliteit voor toch een zeer lage prijs verwachten. U mag profiteren van inmiddels 26 jaar professioneel ervaring in het scannen van microfilm, dia's, negatieven, foto's en diverse andere media naar dvd, cd of harde schijf. Persoonlijk aanleveren kan op avonden en op zaterdagen.

Altijd pro-actieve controle op de emulsiezijde (voor/achterzijde) van de dia en negatieven film voor een optimaal resultaat

Let op : Het scannen van dia's tussen glas levert vaak een lagere kwaliteit op door stof aan binnenzijde.

Momenteel actie: Laat deze dia's (alleen 35 mm) omzetten naar een glasloos raampjes voor maar 6c per opname ! Een optimaal resultaat staat altijd voorop. Vergelijk zelf het verschil met en zonder glas hieronder. U wordt tijdens een verwerking pro-actief hierop gewezen.

dia's tussen glas      dia tussen glas

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis testscan of een passende offerte. Kwaliteit bepaald hier altijd te snelheid !

dias scannen naar dvd


Download en vergelijk zelf het resultaat van een ION slides2Pc en de Nikon 5000ED scanner !

Uitleg van alle scantermen vindt u in het woordenboek !Doordat het scannen deeltijd wordt verricht mag u professioneel kwaliteit tegen een zeer betaalbaar tarief verwachten.

Een testscan altijd mogelijk, vrijblijvend, en uiteraard gratis.

Info: Andries Bos (na 18h00) 06-38051571

Whatsapp: 06-38051571

Email: info@scancare.nl

 

Bedrijfsinfo : Scancare, Dronten, Kvk: 32142022, Lelystad

Bezoekadres : Dukaat 98, 8253 BS, Dronten. Locatie op google maps

Email: info@scancare.nl

Whatsapp 06-38051571


Nikon Coolscan 5000ED Hardware scanner repair / problems

Tifftags - Tiff header inspection (freeware)